Nevezés

Ki nevezhet csapatokat?
Csapatokat csak az iskolák tanárai nevezhetnek.
Hogyan vehetnek részt a diákok?
Ahhoz, hogy részt vehessenek a diákok csapatai, valakinek vállalnia kell a helyi szervező szerepkörét az iskolából. A helyi szervező feladatairól bővebben itt olvashat.
Mit tegyek ha nem találom az iskolámat a regisztrációnál?
A regisztrációnál az "+ iskola hozzáadása" gombra kattintva tudja az iskoláját hozzáadni. Az adatok kitöltése után az iskola megjelenik a listában.
Mit tegyek ha nem találom az iskolám városát a regisztrációnál?
Ez azt jelenti, hogy az Ön várósából még nincs iskola regisztrálva. Így ilyenkor adja hozzá saját iskoláját a nevezési rendszerhez az "+ iskola hozzáadása" gomb segítségével. Ezután már látható lesz a város a körzeten belül. (Ha a körzetben még egyetlen iskola sincs regisztrálva, akkor egy várost sem  található az adott körzeten belül.)
Hol tudom benevezni a csapataimat?
A csapatokat a nevezési rendszerbe belépve, a bal oldali menüben a "nevezés menü" alatt található "csapataim" menüpontban tudja benevezni. Itt jobbra felül a zöld  színű "új csapat nevezése" gomb segítségével tud új csapatot nevezni. A sikeresen nevezés után a csapat megjelenik a csapataim táblázatban.

Csapatok

Hány főből állhat egy csapat?
Legalább 2 fő kell egy csapatba.
Különböző iskolából alkothatnak egy csapatot?
Sajnos erre nincs lehetőség.

Díjazás

Kik lesznek díjazottak
Minden kategóriában az első hat csapatot díjazzuk. Kivétel ez alól a 9-12.-es matematika verseny, ahol a gimnáziumi kategóriában szereplő Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium körzetből a technikumi/szakgimnáziumi/szakközépiskolai kategóriával azonos módon csak a döntőbe jutott csapatokat díjazzuk (a döntőn). 
 A tanárokat induló diákjaik száma és eredményessége alapján díjazzuk, ezen szempontok szerint körzetenként (a normál gimnáziumi kategóriában) és a döntőn (kategóriánként) egy-egy tanári fődíjat osztunk ki.


Kik jutnak döntőbe?
Minden körzetben, ha egy évfolyamon legalább 5 induló csapat volt, akkor az első helyezett automatikusan a döntőbe jut. Ezenfelül az országos lista első 6 csapata is meghívásra kerül, függetlenül a körzeti helyezéstől.